maanantai 7. huhtikuuta 2014

Family rules

Etsin uudistuvaan eteiseeni vaaleanharmaan ja valkoisen kontrastiksi jotain mustaa. Mieleeni muistui aiemmin Riihimäen Awarassa näkemäni taulu perheen säännöistä (21e). Kun samaan aikaan sattui vielä etiikan tunnit 10.luokalle, jota opetan, päätin hyödyntää taulua myös opetuksessa. Taulu sai paikan kauan haaveilemani metallisen mustan laatikoston päältä, joka ei ole vain kaunis, vaan myös oiva apu lapsiperheen talven lapas- ja hattusouvissa. Nimikoin vielä jokaisen 9 laatikosta omille tavaroilleen ja arki senkun rullaa! 


Kuvan takana näkyy myös uutta tapettia, jonka olen saanut laitettua jo melkein koko eteiseen. Edessä oleva kannu on aiempi löytöni Riihimäen Homeberrystä, mikä tukee ajatustani pienestä luksuksesta, jota haluan tuoda kotiimme. Rakkaan ystävän puutarhan omenapuun oksat tuovat yhdistelmään sitä kaivattua rouheutta, elämän makua.

Tuntuu niin hyvältä, kun eteinen edistyy. Ongelmanihan on se, että ideat seuraavista kohteista ja asioista tulvivat jo mieleeni. Mieheni kanssa mietimme jo, josko eteisen yhdelle seinälle saisi hyllyn kirjoja kiertämään ilman, että eteinen muuttuisi ahtaan tuntuiseksi. Toisaalta kirjat ovat perheemme elämää mieheni työn vuoksi, joten se saa myös meillä näkyä. Katsotaan miten käy.

Vielä listojen hiontaa, maalausta, vanjojen klinkkerilaattojen irrotus ja uusien isojen laattojen asennus, niin eteinen on valmis. Hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti