sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Pikkukuusia joulua tuomaan

Metsänomistajan tytär suuntasi Riihimäellä ojan pohjille hakemaan taimia, ettei kiusaisi ketään
täkäläistä metsänomistajaa. Puolukanvarpuja, sammalta ja minikuusia juurineen. Niistä on hyvät joulutunnelman tuojat tehty.

Pienet kuuset ovat sympaattisia ja jotenkin herkkiä. Olen laittanut niitä kaikenlaisiin maljakoihin, mutta läpinäkyviin, jotta juuret näkyvät ihanasti. Yllättävän pitkään ovat jo säilyneet, viikon ilman varisseita neulasia. Suosittelen lämpimästi kävelyä ojien pohjille. Sieltä ei kuusta saa kasvamaan kuitenkaan puutavaraksi asti.


Toinen ihanuus on edelleen erilaiset pinnat ja tekstuurit. Koriin on kertynyt metallinhohtoa (Awara), karvapalloa (homeberry) ja puupalloja (kirpparit). Ehkä tuunaan jonkun niistä vielä mustaksi tässä joululoman kouttaessa.

Pahoittelen, että tämän kuun postaukset tulevat varmaan olemaan paljon näitä jouluasetelmia, mutta  ovathan ne ajankohtaisia. Isosiskoni olikin joskus sitä mieltä, että minusta olisi pitänyt tulla kukkakauppias.

Ylemmän kuvan sohvalla näkyvä tekstityyny on sekin Homeberrystä, 9,90e ja säkkikangasta. Kuuset 0e ja hyvä  mieli ulkoilusta lasten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti