lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ihana väkertää pitkästä aikaa

Tänään väkersin eteisen kaapiston tyhjään kohtaan täytettä. Olen haaveillut siihen liitutaulusta, mutta kun sopivan kokoista ei tunnu löytyvän, päätin väkertää sen itse. Käydessäni Riihimäen Awarassa silmiini osui liitutaulutarrat. Innostuin, sillä nythän voisinkin laittaa tuohon hukkakohtaan sekä lempikuvani pojista, että liitutaulun vierekkäin! Awaran Sannalla oli paljon hyviä ideoita ja vinkkejä liitutaulutarran käyttöön. Löysin vielä samanlaisen kehyksen kuin poikien kuvassakin on, joten päädyin askartelemaan.


Liitutaulutarraa käyttäessä on hyvä varmistaa, että alustan tulee olla tasainen. 2 metriä liitutaulutarraketta maksoi vain 7,90e, joten innostuin tekemään siitä pikana vielä uhmailevalle 2v:lle oman piirtoalustan ensin käteeni sattuneen pahvin päälle. Kyllä kului taas aika leppoisasti. Rullan sisässäkin on liituja, mutta ostin vielä edullisen paketinkin sekä värillisiä, että valkoisia liituja Awarasta hintaan 1,90e.


Liitutaulua voi käyttää aina niiden viimeisimpien muistettavien asioiden tukena tai kivojen viestien jättämiseen perheelle. Voipi olla, että liitutaulutarraa löytyy meiltä vielä muualtakin!

Tobias ottaa uutta liitutaulua haltuunsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti