torstai 7. elokuuta 2014

Puolipaneelin vuoro

Nyt se on tehty. Ulkoterassin puolipaneelit, katto sekä ikkunan- ja ovenpielet on maalipesty ja pohjamaalattu. Olipas taas joku ihme kynnys ottaa nuo työn alle! Lisäksi uusi tapetti on tilattu. Vanha levollinen, mutta nyt laimean tuntuinen tähtitapetti saa väistyä vähän voimakkaamman tieltä. On se myös jännä, että maku vaihtuu. Joskus minulle on ollut tärkeää maalata asioita valkoisella kuultomaalilla. Puolipaneeli oli jo 10 vuoden käytön jälkeen aikaslailla freesauksen tarpeessa punakellertävänä ja elämänjälkien kantamana.
Laitan lisää kuvia, kun homma edistyy. Nyt opettelen ottamaan töiden alkaessa remppahommat rennosti. Listat ja puolipaneeli saa odottaa lopullista maaliaan tapetin saapumiseen, sillä haluan vähän leikkiä niiden pinnalla tummemmilla sävyillä. Katon ja muut listat ovissa ja ikkunoissa maalaan rappujen alta löytyvien valkoisten maalien jämillä - paperin ja kalkin sävyillä.

Huomenna alkavat työt tuntuvat ihanalta! Uintireissu naisjoukolla työpaikan rannassa vaatii pakkaamaan uikkarit ja pyyhkeen kännykän ja tietsikan kanssa. Valintoja!

Kutkuttavan hyvää työn aloitusta itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti