lauantai 9. toukokuuta 2015

Luvatut lisäkuvat kaapista


Pahoitteluni, kun kesti. Viikko on ollut monella tasolla haastava. Töissä, äitinä, ystävänä, minijänä ja ihan vain itsenänikin. Sitäkin ihanampaa on tulla kotiin ja nähdä tämä kultani häälahjamuisteloksi hankkima kaappi sisään tullessani. 

Myönnän, että olen muutaman teekupposenkin eteisen metallituolilla nautiskellut ilta-auringossa. Ja kuten epäilin, kaapin päällä on mielenkiintoista kokeilla eri asioiden antamaa ilmettä. Nyt hetken sen päällä on ollut olohuoneen sivupöydältä siirtämäni musta lamppu, viime syksynä ulkoa sisään "hetkeksi" siirtämäni muraatti ja kauan sitten hankittu pieni keinuheppa.


Alan myös nauraa itselleni, kun editoin näitä kuviani, niin huomaan, ettei blogini nimi oikein enää kanna...uusia nimiä saa ehdottaa! Kun vielä muutama viikko sitten vaikutti siltä, että elämämme saattaisi siirtyä Atlantin toiselle puolelle, olin jo päättänyt uuden blogin nimen. Se ei nyt sitten kuitenkaan toimisi enää täällä Suomessa :)

Mukavaa äitienpäivän aattoa!

3 kommenttia:

  1. Kiitos mukavasta iltahetkestä blogisi parissa! Tässä tekstilajissa kiehtoo se, miten ihmiset representoivat oman elämänpiirinsä. Sinä teet sen tyylikkäästi ja kiehtovasti. Odotan jatkoa, terveisin Satu

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavasta iltahetkestä blogisi parissa! Tässä tekstilajissa kiehtoo se, miten ihmiset representoivat oman elämänpiirinsä. Sinä teet sen tyylikkäästi ja kiehtovasti. Odotan jatkoa, terveisin Satu

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos palautteestasi Madame S! Sinulta tullessa tämä lämmittää jotenkin erityisesti sydäntä <3

    VastaaPoista